Persbericht Babymoon Carriers

08-09-2023

Aan wetenschappelijk bewijs geen gebrek: het verantwoord dragen van baby’s levert een cruciale bijdrage aan hun ontwikkeling. Alhoewel draagzakken daarmee de potentie hebben om veel meer te doen dan ouder en baby van A naar B brengen, wordt dat lang niet altijd waargemaakt. Sinds 2020 onderscheidt Babymoon Carriers zich door het gemak voor de ouder én de beste ontwikkeling voor de baby te combineren in een carrier die klinisch bewezen uniek is op de markt. Babymoon lanceert nu haar 2023 collectie én maakt direct haar intrede in de fysieke Nederlandse winkels.  

Met een ergonomisch, innovatief design houdt de 2023 collectie alle voordelen van het dragen van baby’s in stand, terwijl het de complexiteit voor de ouder minimaliseert. En dat is bewezen; de draagzakken zijn klinisch gevalideerd en het ontwerp is beloond met twee onderscheidende patenten, op meer dan 30 innovatieve punten…

->Lees verder op: Kijk op Noord-Holland

 

De draagzakken van Babymoon Carriers zijn vanaf nu te koop via de website én voor het eerst fysiek in de Babypark-winkels.